joi, 14 mai 2015

Loc. Oboga, jud. Olt: prima comuna din tara care are la dispozitie, pe plan local, o casa de ajutor reciproc

CASA DE AJUTOR RECIPROC "COEZIUNEA SOCIALA"
Comitetul Director 

 DECIZIE nr. 38 din 13.05.2015
privind organizarea Punctului local de lucru (PLL) Oboga, jud. Olt

In conformitate cu regulile stabilite prin "Ghidul reprezentantilor teritoriali ai CAR Coeziunea Sociala" se organizeaza Punctul de lucru local Oboga, jud. Olt, astfel:
1.      Urmare a declaratiei pe proprie raspundere (Anexa 1) inregistrata la Biroul Notarial Stanciu Elena, cu sediul in loc Bals, jud Olt si a inscrierii in CAR a unui numar mai mare de 30 de membri din loc. Oboga si din imprejurimi, se numeste Sef punct local de lucru in com. Oboga, jud. Olt, d-na Ciungulescu Maria-Olguta, domiciliata in com. Oboga, sat Oboga, str. Principala, nr. 57, jud. Olt.
2.      Registratura CAR va expedia pe adresa de domiciliu a d-nei Cingulescu Maria-Olguta contractul de voluntariat si fisa postului, in 2 exemplare, semnate de presedintele CAR si o copie dupa prezenta decizie.
3.    Dupa semnarea de catre d-na Ciungulescu Maria Olguta a contractului de voluntariat si a fisei postului (Anexa 2), exemplarul 1 din aceste documente se va returna Secretariatului general al CAR. Dupa primirea acestor documente semnate, Compartimentul financiar al CAR va expedia pe adresa de domiciliu a d-nei Ciungulescu Maria-Olguta chitantiere personalizate, in scopul colectarii (incasarii) in numerar a cotizatiilor si a altor contributii ale membrilor CAR din zona sa de responsabilitate. Fiecare carnet chitantier se va certifica de catre presedintele CAR si se va inregistra in fisa formularelor cu regim special. Dupa epuizarea carnetului chitantier, reprezentantul local va solicita prin cerere scrisa eliberarea unui alt chitantier. Carnetele chitantiere se vor elibera pe baza unui proces verbal incheiat intre contabilul sef al CAR si seful PLL. Dupa utilizare, carnetele chitantiere se predau la sediul central al CAR pentru arhivare.
4.    Sumele incasate in numerar se vor depune de catre seful punctului de lucru local in contul central al CAR, pe baza de borderou.
5.    Contractul de voluntariat  se va aviza de catre compartimentul juridic si se va aproba de catre presedintele CAR. Fisa postului pentru activitatea de voluntariat, anexa la contract, se va intocmi de catre coordonatorul voluntarilor, dl. Dumitru Rinciog, si se va aproba de catre presedintele CAR.

Data adoptarii deciziei: 13.05.2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu